Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Consilierii locali au aprobat o solicitare ce va fi făcută Consiliului Județean, pentru trecerea în administrarea municipiului a unui drum județean, pentru reabilitare și transformarea lui într-un segment de centură a Reșiței.

„Având în vedere că am introdus, marţi, la finanţare, un drum de 5 km, care leagă Ţerova de Km 8, cu punctaj maxim şi şanse mari de realizare a lui şi asfaltare, ne-am gândit să preluăm de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin drumul Reşiţa – Anina, care merge pe la Comarnic, de la Minda, pe acelaşi considerente, să încercăm să găsim resurse pentru a-l finanţa, acest drum fiind neatins de peste 30 de ani şi cred că suntem în stare să-l realizăm. Ar fi o legătură frumoasă între Anina şi Reşiţa, ar fi o legătură între, să-i spun aşa, o bucată dintr-o centură a Reşiţei. Este vorba de circa 14 – 16 km“, a explicat primarul Ioan Popa.

2 Comments

 1. Sa-i spuna cineva primarului asta visator ca drumul ala de la Resita la Anina are peste 30 km. Cam 32.
  Nu-si pune intrebarea: Cam cati Resiteni sunt interesati sa circule pe acel drum? Mai ales ca este unul paralel care este destul de bun. Asta iar viseaza ceva si ne da brasoave cu fondurile europene.
  De banii aia ar putea sa asfalteze orasul.
  Sau daca tot vrea centura, sa faca centura intre Calnic si Km8 si cea dintre Km8 si Terova.
  Ar putea sa reabiliteze si centura veche a Resitei ca este ca dupa bombardament.
  Dar ce-i trebuie chelului? Tichie cu margaritare!

  • pe acolo, pe vremuri era o cale ferata, forestiera, aceasta daca s-ar reabilita ar fi de vis, trece pe langa pestera Comarnic…

Adaugă comentariu