Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Antrenorii de la Muncitorul Reşiţa şi FC Caransebeş au făcut scurte declarații după meciul de la Lupac.

La finalul partidei dintre Muncitorul Reşiţa şi FC Caransebeş, scor 4-0, cei doi tehnicieni au mai avut puterea, pe un frig năprasnic, să facă scurte declarații.

Viorel Lolea: „O victorie muncită, pe un teren foarte greu, fapt care mă face să felicit cu atât mai mult echipa mea, pentru dăruirea şi atitudinea de care a dat dovadă. În acest meci am întâlnit o echipă nouă, felicit administraţia locală din Caransebeş, pentru că face eforturi extraordinare pentru a o ţine în viaţă. Dar, din păcate, am văzut acolo, pe bancă, un om care, la scorul de 3-0 pentru noi, în loc să-şi îndemne echipa să joace, i-a îndemnat să arunce mingile de culoare portocalie, peste gard, să se piardă“.

Vasile Mănescu: „Cred că nu pregătirea fizică şi-a spus cuvântul, pentru că eu sunt de părere că stătea în putinţa lor să alerge şi să pună mai mult suflet, dar starea terenului şi condiţiile destul de grele, şi mai ales lipsa de pregătire, şi-au pus amprenta pe evoluţia jucătorilor. După doar o săptămână de pregătire, noi nu ne aşteptam să câştigăm meciul. Rezultatul e echitabil, băieţii de la Muncitorul meritând să fie felicitaţi, pentru că au dovedit că şi-au dorit mai mult victoria. Cât priveşte tactica de joc cu mingea aruncată în apă, de care am fost acuzaţi de către adversarii noştri, asta a fost. Jucătorul respectiv n-a putut să dea altfel în ea, fiindcă e un copil“.

1 Comment

Adaugă comentariu