Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Declaraţia, făcută vizavi de activitatea de îmbuteliere a apei de la Calina, îi aparţine consilierului Nicolae Ştefănescu

Ca în fiecare an, Apollini Company, firma care îmbuteliază apa minerală Perenna Premier şi care este asociată cu Consiliul Judeţean, prezintă forului decizional o informare privind activitatea desfăşurată în anul anterior. Doar că, de data aceasta, societatea, ce aparţine cunoscutului om de afaceri Teodor Tuducan, a trimis doar o informare de câteva rânduri, dezamăgindu-i pe consilierii judeţeni.

În şedinţa Consiliului Judeţean de la finele săptămânii trecute, vizavi de informarea respectivă consilierul Nicolae Ştefănescu a spus: „Apreciez faptul că, aşa cum reiese din informare, ei au asigurat 15 locuri de muncă în zona Dognecea şi au contribuit la refacerea mediului, însă nu pot să nu observ atitudinea de desconsiderare pe care o au faţă de un for judeţean. Spun că au achitat o sumă de 126.162 dar nimeni ştie dacă acei bani sunt lei, euro sau forinţi. Nu dau detalii despre activitate. Aş vrea, dle preşedinte, să le cerem celor de la Apollini o informare tematică şi un minim de consideraţie”.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, a precizat că este de acord cu un raport detaliat, „din moment ce Consiliul Judeţean are licenţa de exploatare a apei minerale de la Calina”.

Nina Curiţa

1 Comment

  1. Mai bine ar imbutelia prostia iubitilor nostri alesi, dar atunci 15 oameni ar fi prea putini ca sa acopere productia!

Adaugă comentariu