Caz rezolvat de detectivul patruped - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Un câine de urmă de la Poliţia Caransebeş a rezolvat un caz de furt în cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul său fiind identificat suspectul şi recuperat prejudiciul.

Iniţial, poliţiştii din Constantin Daicoviciu au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în cursul nopţii de 7/8 octombrie într-un magazin alimentar din Prisaca şi au furat băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 650 de lei. Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie împreună cu un câine de urmă, care i-a condus la un autoturism fără numere de înmatriculare abandonat pe un câmp din afara localităţii, pe bancheta din spate fiind găsite bunurile furate.

Tot câinele a fost cel care i-a îndrumat pe poliţişti şi la locuinţa persoanei bănuite de săvârşirea infracţiunii, un tânăr în vârstă de 20 ani din Prisaca. În prezent, acesta se află la poliţie unde se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost predat părţii vătămate.