Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aparatele electrocasnice instituite drept premiu pentru tombola celor care au reciclat şi-au găsit, de luni, stăpânii. Este vorba despre campania de colectare a deşeurilor de echipamente electronice iniţiată de Primăria Reşiţa şi Asociaţia RoRec, care s-a încheiat luni cu tragerea la sorţi.

Luni, la sediul Primăriei Reşiţa a avut loc tragerea la sorţi a câştigătorilor premiilor puse în joc în urma campaniei de colectare a deşeurilor provenite de la echipamente electrice şi electronice (DEEE). Campania a avut loc în data de 7 noiembrie, fiind organizată de municipalitate în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

Cantitatea de deşeuri colectată în această campanie este de aproximativ cinci tone. Colectarea acestor deşeuri se efectuează lunar, în prima sâmbătă din lună, dar sunt doar două campanii anuale cu premii. Campania s-a desfăşurat în Reşiţa şi în localităţile aparţinătoare. În schimbul predării de frigidere, combine, lăzi şi vitrine frigorifice s-au atribuit direct patru cupoane valorice a câte zece lei, iar pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat s-au atribuit câte două astfel de cupoane. Pentru obiectele predate, excepţie făcând cele pentru care s-au acordat bonuri valorice, participanţii la campanie au primit bilete de tombolă.

Premiile câştigate în urma tragerii la sorţi de luni au constat în aparate electrocasnice. Câştigătorii sunt: Denisa Iosup, Alexandra Ciurchiţa, Maria Iovănel, Karina Dimcea, Flavius Zsarkovetz, Flavius Frăţoi, Carmen Imbrea, Elisabeta Buzerin, Dorina Ţintă, Olivian Chincea şi Sorina Lungu.