Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Promovarea și valorificarea potențialului turistic al Caransebeşului continuă să reprezinte o prioritate pentru municipalitate.

În acest sens, pentru o și mai mare atractivitate a urbei gugulane ca destinație turistică, administrația locală a gândit să realizeze o legătură cu turiștii care vin în Caransebeș printr-un Centru de Informare Turistică. Acesta va fi realizat prin Programul Operațional Regional și va fi amplasat, cel mai probabil, în zona Parcului Dragalina.

3 Comments

  1. Singurii turisti pe care primaria si administratia locala ii atrage sint cei ce vin joia la piata din satele si comunele invecinate, cit despre adevaratul turism Caransebesul nu are ce oferi unor turisti adevarati, culti, rafinati care cauta o experienta unica vizitind Caransebesul ?
    Fintinele,pseudo-parculete,incercari stingace de presupuse sculpturi lemn/marmura, o urbe si un centru conduse anapoda in ultimul deceniu de un consiliu local de necalificati cit despre cetateanul nr.1 fereasca Dumnezeu ce are sa le ofere turistilor…praf si praf ?

  2. Nu sunt de acord cu Turist. Conditia minima de a atrage turisti este amenajarea si organizarea spatiilor. Municipiul Caransebes este frumos chiar daca mai sunt multe de facut. In ultimii 10 ani s-au facut lucruri foarte utile si frumoase; podul peste Timis in zona Gugulan, amenajarea Parcului de Copii Gugulanul, Parcul Dragalina, spatiul de la Primarie, Catedrala si Centrul Civic, Piata Agroalimentara, Cart Pipirig, TiglarieNord, Gara, Intersectiile, etc, etc

  3. nu poate fi vorba de turism in caransebes…..nu are ce sa ofere turistului….e o tiganie totala cu toate eforturile depuse…o tiganie in sensul real al cuvantului

Adaugă comentariu