Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatul Național de gimnastică la juniori va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Sala Polivalentă, iar cu această ocazie, campionul Marian Drăgulescu a sosit la Reșița pentru a-și încuraja fiul, pe Richard. Drăgulescu a fost prezent joi, 31 octombrie, la Școala Gimnazială „Mihai Peia”, acolo unde învață copiii lui, Richard și Beatrice.

„Mă simt ca acasă la Reșița, deoarece am locuit aici doi ani și jumătate. Am venit să văd acest campionat național și să-l încurajez pe băiatul meu, pe Richard Alexandru. Este un mare test pentru el, pentru că în funcție de cum va evolua la această competiție, este posibil să fie acceptat la lotul olimpic de juniori. Sunt aici să-l susțin, elevii de la Școala Gimnazială Mihai Peia vor veni să-l încurajeze și sper să nu aibă prea mari emoții. Trebuie doar să-și facă treabă, așa cum face și la antrenamente. Nimic mai mult. Sper că prezența mea în Sala Polivalentă îi va motiva pe concurenți și sper să obțină rezultatele pe care și le doresc”, a declarat Marian Drăgulescu.

Inspectorul școlar Ion Moatăr, prezent la această acțiune, a declarat: „Este un moment deosebit și mă bucur că Reșița surprinde din nou. La nivel național se fac eforturi deosebite ca marii noștri sportivi să ajungă în rândul elevilor, pentru că sunt modelele vii, modelele pe care și noi adulții ni le dorim să le întâlnim și mă bucur că marele nostru campion se află la Reșița în această perioadă. Este o onoare pentru noi, este o mare bucurie pentru copii și este ceva deosebit să simțim din nou bucuria gimnasticii masculine la Reșița”.

Directorul de la Școala Gimnazială „Mihai Peia” din Reșița, Cristian Bercsenyi, a declarat: „Am avut onoarea să-l avem printre noi pe multiplul campion Marian Drăgulescu, ne bucurăm foarte mult că a venit la școala noastră și la Reșița și suntem foarte entuziasmați de acest lucru. I-am promis lui Richard că toată școala îl va susține la acest campionat național”.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu