Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Săptămâna aceasta, angajaţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Caraş-Severin se află în mijlocul fermierilor pentru a-i informa cu privire la fondurile europene şi naţionale destinate măsurilor de sprijin pe suprafaţă pentru acest an, precum şi la modalitatea de accesare a acestora.

Întâlnirile au început de săptămâna trecută, iar ele au loc în comunele din judeţ, în căminele culturale sau la sediul primăriilor, informează instituţia. În acelaşi timp, specialiştii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură vin cu informaţii şi în ceea ce priveşte aplicaţia IPA Online, prin care fermierii îşi pot completa electronic declaraţia de suprafaţă, vizualiza şi, după caz, actualiza propriile parcele – aşa cum au fost digitizate în campania anterioară.

Campania de depunere a cererii de plată pentru schemele şi măsurile de sprijin pe suprafaţă 2012 se derulează în perioada 1 martie-15 mai. În intervalul 16 mai-11 iunie, se primesc cereri cu penalizări de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Adaugă comentariu