Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Încă o pagină de istorie am putut regăsi descrisă de fostul edil Mircea Ioan Popa, din vremurile în care Reşiţa era un nume. Cel care a păstorit destinele Cetăţii de Foc a postat, pe o reţea de socializare, imagini cu vechiul traseu şi ulterior regânditul traseu al Căii Timişoarei.

„Vechiul traseu al străzii «Timișorii», prin incinta bazei de producție a IJCM, și noul traseu al aceleiași străzi, după scoaterea ei din baza amintită, lărgită, cu zidul de protecție pentru stăvilirea eventualei alunecări de teren. Reamintesc faptul că toate lucrările de lărgire şi modernizare ale bulevardelor şi străzilor au fost executate de către Consiliul Popular, de către Primărie, din fonduri de la bugetul local şi în regie proprie, cu Secţia de Drumuri şi Spaţii Verzi a Consiliului Popular al Municipiului Reşiţa“, consemna fostul edil.

A.M.

3 Comments

  1. Opinia Publica Reply

    Atunci s-a putut ca profesionistii erau ascultati si respectati,desigur existau lingai si atunci,acum nu se mai poate:profesionistii atit citi au mai ramas nu au loc de lingai

  2. Acum meseriașii in ale drumurilor au o pregătire începută cu mâna dreaptă,și specializată în mod cadențat și mai gingaș cu mana9 stânga,la fel că educația tinerilor din ziua de azi.

Adaugă comentariu