Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut joi, 28 noiembrie, scor 18-28, cu Poli Timișoara, iar antrenorul sârb se gândește să demisioneze. După acest joc, handbaliștii reșițeni au rămas pe ultimul loc, cu doar patru puncte obținute în 12 partide.

„Felicit echipa din Timișoara, s-a văzut încă din prima repriză că a venit pregătită și hotărâtă să câștige meciul. După prima repriză, nu pot să zic același lucru și despre noi. Am făcut zece greșeli tehnice doar în prima repriză și pot spune că i-am ajutat pe adversarii noștri să facă un meci bun. Am avut doar câteva momente în care am jucat agresiv și bine în apărare, dar nu pe tot parcursul meciului. Din păcate, jucătorii n-au făcut în teren ceea ce am muncit la antrenamente. În repriza a doua echipa Timișoarei a jucat exact cum trebuia, și-a menținut diferența de pe tabelă și a abordat jocul lejer. Eu zic că putem mai mult, dar le-am spus ceva în vestiar la băieți. Caracterul meu mă obligă să-mi ofer demisia. Le-am spus că dacă aș mai avea o ultimă dorință în viața mea, aș dori să joc un meci de handbal și să le arăt la toți ceea ce înseamnă să fiu un luptător pe teren. Eu o sa-mi ofer demisia conducerii și vom vedea dacă va accepta. Chiar dacă am pierdut patru meciuri la rând, nu este neapărat o problemă scorul. Problema este că nu învățăm din greșelile pe care le-am făcut. La fiecare meci avem tot mai multe greșeli. Nu caut scuze și nu spun că n-am jucători. Există doar vreau sau nu vreau. Ori nu fac eu ceva bine, ori nu știu să le transmit ceva. Sau ei nu vor sau nu știu să primească informațiile și energia pe care vreau eu să le transmit. O să vedem și vom face o analiză. Sunt de 30 de zile și pot spune că Reșița este al doilea oraș al meu. Iubesc și respect Reșița și nu mi-a plăcut modul cum ne-am comportat noi în timpul meciurilor de când sunt eu aici. Nu mă refer la puncte, mă refer doar la atitudine. Atitudinea este cel mai important lucru și noi n-am avut atitudine”, a declarat antrenorul Bojan Butulija.

Următorul joc al handbaliștilor de la CSM Reșița va fi joi, 5 decembrie, în deplasare, cu Dunărea Călărași.

Ștefan Moraru

2 Comments

  1. Majoritatea au minusuri la capitolul indeminare ,rezistenta si forta.Cum au jucat cu POLI ,cel mai mare minus la multi a fost, regula elementara din handbal- pasa si prinderea mingii.Trist sa vorbim de asemenea problema la o echipa de liga superioara .Cat despre tehnica de joc ,aceasta este in functie de actorii de care dispui.Oricum ne lipsesc cel putin 5-6 jucatori.Am incredere in cei care se ocupa de acest sport intr-o revigorare a echipei.

Adaugă comentariu