Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După ce mai mulți cititori ne-au semnalat că Florin Bogdea, protagonistul accidentului din 25 martie, de la Caransebeș, a fost văzut conducând în continuare mașina pe străzile municipiului, ne-am adresat Inspectoratului Județean de Poliție pentru a afla cum stau lucrurile.

„Domnul Florin Bogdea circulă în baza unei dovezi eliberate de Poliţia Caransebeş, timp de 15 zile. Dovada respectivă a fost eliberată în baza articolului 111, al.4 din OUG 195/2002. Doar două sunt cazurile în care nu se eliberează dovada pentru circulaţie în trafic, după un accident: în caz de alcool la volan sau la trecerea ilegală peste calea ferată”, am aflat de la Compartimentul pentru Relaţii Publice din cadrul IPJ Caraş-Severin.

Reamintim că duminica trecută, potrivit IPJ Caraș-Severin, Bogdea „ar fi pătruns și rulat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani, în care se mai aflau o femeie de 41 de ani și un băiat de 13 ani, toți din Lugoj”.

7 Comments

  1. Pai daca unul din prostime facea accident, nu primea dovada pe 2 saptamani?
    Sau doar prostimea are voie sa continue sa conduca, politicienii nu?
    Tot asa cum prostimea are voie sa fure cat vrea (ca ea este saraci), in schimb politicienii, nu, ei trebuiesc arestati preventiv in orice situatie, ca sa-i vada prostimea si sa se bucure si ea.

  2. Cui nu-i place sa mearga la Tribuna, Judecatorie sa dea in judecata statul, politia, partidul. Staul va ofera conditii optime. Sute de mii de avocati, juristi, judecatori va asteapta. Sunt de indeplinit cateva formalitati cu taxa de timbru, cateva zeci de zile pierdute, copii, o suta de drumuri, asta e statul vertical. Avem cei mai multi morti pe sosea din Europa.

  3. Domnu consilier, daca tot aveti dovada de la Politie, nu va bagati putin si pe trotuare ? In vreo casa ? Ati prins un amarat cu un Logan pe contrasens, e putin, pe cuvant !

  4. INTREBARE PT. TOV. MILITIAN OLARU: TOV. MILITIAN OLARU DE LA POLITIA CARANSEBES, ATI PUS LA SECRET VITEZA CU CARE CIRCULA DOMNUL CONSILIER BOGDEA CAND A INTRAT PE CONTRASENS?

Adaugă comentariu