Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Totul s-a produs în această după-amiază, în zona Muncitoresc din Reșița, în zona pasajului TMK. Din mașină n-a rămas mare lucru, accidentul rutier soldându-se cu vătămarea corporală gravă a șoferului.

Potrivit Poliției Caraș-Severin, din primele cercetări a rezultat faptul că „un conducător auto de 29 de ani, care circula din direcția Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un stâlp de susținere al stației mijloacelor de transport în comun. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenței medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Așa cum spuneam, din bolid n-a rămas mai nimic, asta poate și pentru că, potrivit martorilor, acul s-a oprit la 110 km la oră, nefiind exclus ca în momentul impactului viteza să fi fost și mai mare.

FOTO: Tractăm Orice