Caraş-Severin, Romania

Atelierul Experiment Radio se bazează pe metodologia educaţiei nonformale şi se concentrează pe dezvoltarea competenţelor de comunicare. Participanţii vor folosi o varietate de activităţi, de la sesiuni practice şi experimentale, la grupuri de dezbateri, şi activităţi outdoor în contextul învăţării experimentale şi al noilor tehnologii de informatică şi comunicare.

Prin acest proiect se urmăreşte crearea unui spaţiu trans-naţional în care participanţii să împărtăşească şi să dezbată probleme şi metode de lucru în contextul noilor tehnologii informatice şi de comunicare.

Facilitarea procesului de învăţare şi dezvoltare al participanţilor, atât la nivel personal cât şi la nivel profesional prin intermediul învăţării experienţiale. Proiectul Experiment Radio este un Workshop/Atelier Grundtvig inclus în catalogul de 2010-2011 sub numărul de referinţă 2010-1-RO1-GRU13-06959, şi este finanţat prin programul Învăţare pe tot parcursul vieţii Grundtvig.

Atelierele Grundtvig sunt o acţiune a programului Grundtvig care au ca obiectiv acela de a permite adulţilor să participe la seminarii şi evenimente de învăţare care au loc într-o altă ţară europeană participantă la Programul de învăţare pe toată durata vieţii.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu