Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unei maşini, un biciclist a devenit victimă.În seara zilei de 10 ianuarie a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului de pe Timiş şi Sebeş, în care a fost implicat un biciclist.

Poliţiştii au constatat că în timp ce Gheorghe V., în vârstă de 52 de ani, se deplasa cu bicicleta pe str. Traian Doda, la intersecţia cu str. Potocului nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus de Ioan J., de 24 de ani, şi a fost lovit de acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş unde a rămas internat.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a precizat ag. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Flavius Rotariu

 

Adaugă comentariu