Caraş-Severin, Romania

SASCA MONTANĂ – Zilele trecute, la Sasca Română s-a organizat cea de-a doua ediţie a competiţiei Cheile Nerei Mountainbike Race, un concurs caritabil adresat bicicliştilor amatori şi profesionişti din ţară şi din străinătate.

În urma acestei competiţii, care a adunat la start peste 260 de concurenţi, s-au strâns peste 10.000 de lei. Suma va fi folosită pentru achiziţionarea a trei injectomate extrem de necesare în acest moment pentru Spitalul de copii „Louis Ţurcanu“ din Timişoara, cea mai importantă unitate din vestul ţării care deserveşte patru judeţe, inclusiv pe al nostru.

Evenimentul de la Sasca Română se înscrie în cadrul proiectului „Ei Merită Ajutor“, derulat de Clubul Kiwanis din Timişoara. Proiectul îşi propune sprijinirea unităţii spitaliceşti pentru copii din oraşul de pe Bega, în vederea modernizării secţiei de Terapie Intensivă şi a Unităţii de Primire a Urgenţelor. În urma ediţiei de anul trecut a competiţiei Cheile Nerei Mountainbike Race, organizatorii au donat aparatură medicală în valoare de peste 20.000 de lei.

FOTO: Cheile Nerei Mountainbike Race