Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Sporturilor din Iaşi a găzduit, recent, finalele Campionatului Naţional de culturism şi body-fitness, competiţie rezervată juniorilor.

Printre competitori s-a regăsit şi Bianca Alexandra Colţa, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa. În final, eleva prof. Mihai Petreanu a reuşit să cucerească medalia de argint la „body-fitness +163 cm înălţime maximă”, devenind vicecampioană naţională. O performanţă notabilă, chiar dacă în anii precedenţi şi-a trecut în palmares două titluri naţionale.

„Eu, ca antrenor, sunt mulţumit de rezultatul Biancăi, ne-a declarat prof. Mihai Petreanu. De ce spun asta? Pentru că are de parcurs un an greu, o perioadă importantă din viaţă, fiind în clasa a XII-a. Faptul că o aşteaptă examenul de Bacalaureat şi admiterea la facultate a fost nevoită să se axeze mai mult pentru pregătirea acestora. Şi, în consecinţă, a fost obligată să reducă programul de pregătire, la doar trei antrenamente pe săptămână. În aceste condiţii am convenit să se concentreze mai mult pe latura profesională, urmând ca, după cele două examene, să se revanşeze şi pe plan sportiv. Este o tânără conştincioasă, cu rezultate foarte bune la învăţătură, şi sunt convins că va reuşi să îmbrăţişeze o profesie care să îmbine calităţile sale sportive şi kinetoterapia”.

Adrian Roman

Adaugă comentariu