Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un proiect îndrăzneţ, am zice noi, pe care municipalitatea reşiţeană intenţionează de mult timp să-l implementeze la Complexul de Sport şi Sănătate „Prof.Ioan Schuster“. Îna cest sens, administraţia locală reşiţeană a aprobat recent proiectul tehnic pentru investiţia cu privire la extinderea Bazinului de înot din cartierul Lunca Bârzavei, cu un SPA, parcare şi spaţii verzi.

Toate acestea cu un scop: creşterea atractivităţii oraşului pentru locuitorii săi, pentru posibilii investitori şi, totodată, pentru turişti. Deşi clădirea acestui obiectiv destinat desfăşurării competiţiilor de nataţie a fost renovată pe fonduri PHARE între anii 2006-2007, se intenţionează realizarea unei clădiri noi cu arhitectură modernă, având ca principal obiect un centru SPA, pentru relaxarea şi odihna reşiţenilor.

Dar ce va cuprinde acest SPA? Centrul, care va avea o capacitate de 60 de persoane, va fi dotat printre altele cu saună uscată, umedă, spaţiu de relaxare, două săli de masaj, lift pentru persoanele cu dizabilităţi, acces intern din clădirea existentă, bazine pentru adulţi şi copii, precum şi două bazine Jacuzzi.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 11.180.729,66 lei inclusiv TVA, din care valoarea pentru construcţii şi montaj va fi de 8.310.764,11 lei. Proiectul va cuprinde şi amenajările exterioare cum ar fi alei pavate, locuri de parcare, spaţii verzi şi iluminat exterior.

N.M.

Adaugă comentariu