Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fetele de la ACS Banat Girls Reșița au jucat duminică, pe stadionul „Gloria”, împotriva echipei Sporting Lugaș, iar disputa s-a încheiat cu scorul de 4-2 în favoarea formației bihorene.

„Acest joc nu a fost ultimul din acest an pentru noi, dar a fost ultimul meci pe care l-am susținut acasă. Am jucat împotriva echipei Sporting Lugaș din județul Bihor, iar partida a fost una foarte grea. Consider că fetele n-au fost motivate suficient și n-am avut lotul complet. Avem foarte multe fete accidentate, iar la acest meci am avut doar două jucătoare trecute pe banca de rezerve. Am încercat să facem o figură frumoasă, dar din păcate nu ne-a ieșit. Urmează pentru noi ultimul meci din acest an. Jocul cu CS Ineu se va desfășura în deplasare și sperăm să ne întoarcem cu o victorie. După cum am spus și la începutul sezonului, știam că Liga a II-a presupune o muncă mult mai grea. Această competiție a venit cu pretenții suplimentare și ar fi trebuit să ne întărim ca lot. Încercăm în continuare să căutăm fete pe care să ne putem baza. Sperăm să facem o figură frumoasă în retur și consider că nu ne-am făcut de rușine în urma rezultatelor obținute până acum”, a declarat Daniel Surdu, președintele clubului reșițean.

ACS Banat Girls: Maria Rusu, Alexandra Erika Zaiți, Florina-Iulia Buha, Emanuela Jula, Natalija Bozilovic, Denisa Burdan, Elena Ruvila, Giorgiana Dadega, Madălina Gînju, Paula Alina Muntean și Ioana Elena Grigoraș.

Partida cu CS Ineu va avea loc pe data de 11 noiembrie, pe stadionul echipei din județul Arad.

Adaugă comentariu