Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, rămâne până luni, cel puțin, după gratii.

Vineri după-amiază, magistraţii Tribunalului Timiș au acceptat cererea procurorilor DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a primarului Reșiței, Mihai Stepanescu. Avocatul edilului, Viorel Pașca, a contestat imediat decizia instanței, considerând că nu era necesară o astfel de măsură împotriva lui Stepanescu. Contestația depusă va fi judecată, cel mai probabil, în prima zi a săptămânii viitoare.

Consider că nu se impunea măsura arestării preventive pentru clientul meu. Comparați doar cu cazul Ioțcu de la Arad, unde a fost vorba de flagrant, de o sumă mult mai mare de bani și de nerecunoașterea faptelor. Am depus o contestație, mergem din nou în instanță săptămâna viitoare”, a precizat pentru Jurnal de Caraș-Severin apărătorul lui Mihai Stepanescu.

5 Comments

  1. Da-l in gat si pe Sorin, si faceti toti o hara mare la parnaie cu tot cu Ghiorghioni, sau mai bine un brau sa-l conduca imparatul 🙂

  2. vietuitor carasean Reply

    Am asistat in ultima vreme trist la ce se intampla in judetul asta care putea fi frumos, dar a ajuns tare urat.Am urmarit tot ce se scrie despre primarul Resitei.M-am crucit cand i-am vazut pe presarii nostri cum se impiedicau procurorii in ei,doar-doar sa prinda o poza cu mecla necajita a lui Stepanescu.Si brusc m-am intristat.Da,stirea trebuie data, asa este normal.Dar titlurile si imaginile pe care le-am vazut pe unele siteuri din judet, pe radioul public,vizavi de aceasta anchetare a lui Stepanescu,m-au dezgustat.Nu tin cu Stepanescu,fiecare plateste pentru ce face, dar dorinta presei de a calca pe cadavre ma infioara. De ce m-am apucat sa imi insir gandurile pe CAON? Pentru ca ii respect astia de la CAON.. stiu sa fie oameni. Ei stiu sa respecte procurorii si nu scormonesc dincolo de comunicatele date de DNA. Ii respect pentru ca lasa farama aia de nevinovatie pentru orice om si nu se erijeaza in judecatori. Respect CAON-ul si oamenii de acolo.

  3. De ce nu spune nimeni ca spăgarul nr1 al banatului și-a recunoscut vina și ca intenționează sa demisioneze din PSD și de la primarie

Adaugă comentariu