Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ca urmare a incidentului, petrecut în data de 1 iunie, când o fată de şase ani a fost rănită de o bucată de lemn căzută de pe funicularul care transporta calcar, aflat în proprietate privată, Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, a convocat factori de răspundere din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale, pentru a notifica proprietarul cu privire la întreprinderea demersurilor necesare pentru punerea în siguranţă a acestuia, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit documentului, în baza Legii 10/1995 privind calitatea în construcţii, proprietarul răspunde pentru neîntreţinerea edificiului, iar întreţinerea, repararea şi modernizarea acestuia revin proprietarului.

2 Comments

  1. vladcslupescu Reply

    Felicitari autoritatilor. Daca nu interveneau sa-i puna in vedere proprietarului intretinerea, ce urma ? O munca patriotica ? Apropos, dar cine-i PROPRIETARUL, nestiutor si nesimtit care nu cunoaste bunul simt elementar ? Decat sa avem ruine care ne amintesc degeaba de vremuri apuse, nostalgii civice inutile, un fel de bai herculane, mai bine s-ar materializa si s-ar investi in ceva folositor municipiului. Ce parere aveti, autoritati si proprietar ?

  2. Proprietarul tremura deja! Il doare undeva de ce vor autoritatile! Se rezolva la o tuiculita!

Adaugă comentariu