Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA/CARANSEBEŞ – Un număr de 50 de angajaţi ai distribuitorului de gaz, din Reşiţa şi Caransebeş, au ales să renunțe pentru câteva ore la activitățile și echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru seniorii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa şi pentru copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 din Caransebeș.

„Câteva spații din interiorul celor două instituții au fost înnoite prin lucrări de mici reparații și zugrăvire, căpătând astfel un aer proaspăt și o atmosferă primitoare“, se arată într-un comunicat al E.ON. Acţiunile prin care operatorul doreşte să arate implicare în comunitate au debutat în 2005. Potrivit reprezentanţilor societăţii, din acel an, au fost susţinute financiar, cu 9,2 milioane de euro, numeroase proiecte de responsabilitate socială, numărul total al beneficiarilor ridicându-se la 258.000 de persoane. În plus, la nivel naţional, operatorul „încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat“, se mai arată în documentul citat.

1 Comment

  1. E. On. se dovedeste serioasa la nivelul judetean, local si cu inima mare. Dar ce se intampla cu banii care vin de la Buget. Este ilar si revoltator totodata sa nu aiba gradinita x caminul de batrani bani de zugravit. La pretul lavabilei si la mijloacele tehnice de vopsire este un nimic. Ar trebui Prefectura sa spuna cati bani se aloca sa vedem si noi, fraierimea ce inseamna sa fi technocrat in Republica noastra?!

Adaugă comentariu