Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cei care se ocupă de soarta edificiului sportiv au decis să-l închidă până la intrarea în norme.

Despre această decizie a vorbit marţi Robert Buzzi, şeful Biroului cultural sportiv din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Într-o conferinţă de presă organizată ad-hoc, acesta a precizat: „Nu ISU Semenic a închis Sala Polivalentă, ci decizia a fost a mea şi a conducerii CJ. Nu avem avizul ISU pentru exploatare corespunzătoare. Activitatea este suspendată pe o perioadă nedeterminată. Sala nu a fost autorizată de la refacerea ei, din 2007, deşi s-a încercat avizarea. Nu au fost suficiente fonduri. Din punctul meu de vedere stăm bine, avem suficiente ieşiri, sistem antifum, hidranţi, extinctoare. Ne lipsesc patru ventilatoare care să aspire un eventual fum din sală. Noi avem patru, dar nu sunt conforme cu normele PSI“, a explicat Robert Buzzi.

Preţul pentru investiţiile necesare ar fi de 65.000 de lei la care se adaugă TVA, bani pentru care a fost făcută o solicitare către Consiliul Judeţean, existând semnale că, la rectificarea bugetară din această lună ar putea fi viraţi banii către DADPP. În martie 2015, ISU a aplicat un avertisment şi cu o lună în urmă o amendă de 2.500 de lei pentru nerespectarea respectivelor norme de prevenire şi stingere a incendiilor la obiectiv.

3 Comments

 1. Bravo! V-ati trezit ca nu e OK Sala Polivalenta! Oare bisericile or fi ISU-zate? Oare salile de sport din scoli or fi OK la incendii? Dar scolile?

  Dar cladirea aia mare si inalta din centru?

  • In biserici ar trebui interzis focul deschis. Lumanarile sa nu mai fie aprinse.
   Nu au detectoare de fum de cadelnita.
   Nu au aerisitoare impotriva babelor care se besesc cand stau in genunchi in poala popii.
   Au o singura intrare/iesire.

Adaugă comentariu