Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Punctul de lucru Băile Herculane şi Detaşamentul de Pompieri Caransebeş au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă de transport bere, pe DN6, între localitățile Domașnea și Cornea. Cele trei persoane efectuau lucrări de curăţare a cisternei şi se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool. După extragere, victimele au fost predate Serviciului de Ambulanță Caransebeș. Deşi s-au efectuat manevre de resuscitare, cele trei persoane au murit în urmă cu câteva minute.

„Astăzi, în jurul orei 09:00, prin apel pe 112, am fost sesizaţi asupra faptului că, pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Cornea, trei persoane care curăţau interiorul unei cisterne de transport bere nu mai răspundeau şi se presupune că ar fi leşinat în urma intoxicării cu vaporii de bere. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajul de pompieri de la Punctul de lucru din Băile Herculane, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, precum şi un echipaj al Poliţiei. Cele trei persoane au fost extrase din interiorul autocisternei de către pompierii militari. Acestea erau în stare de inconştienţă și s-au început imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire, după aproximativ o oră, s-a declarat decesul celor trei”, spun cei de la ISU Semenic.

Cele trei victime sunt șoferul cisternei și doi bărbați din Verendin, tată și fiu, care intraseră să-l scoată pe conducătorul auto când au văzut ca acesta nu mai iese din cisternă.

„În această dimineață, în jurul orei 10.15, am fost anunțați prin apel la 112 cu privire la faptul că trei persoane sunt intoxicate într-o parcare de pe raza localității Cornea. Un echipaj de poliție s-a deplasat de îndată la fața locului însă, din nefericire, cei trei bărbați au fost declarați decedați de către medici. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii acestui eveniment. Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș”, precizează și Poliția Caraș-Severin.

.