Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Aula „1 Decembrie 1918” a municipalității din Caransebeș s-a umplut vineri de tineri care au împlinit 18 ani în ultimul trimestru.

Aceștia au primit diplome și flori iar la final au ciocnit un pahar de șampanie cu oficialii locali. „Nu ne rămâne decât să vă dorim un drum bun, frumos, binecuvântat și luminat în viață iar municipiul Caransebeș să fie mândru de voi, indiferent unde viața vă va duce”, le-a spus primarul Marcel Vela tinerilor care i-au trecut pragul biroului.

3 Comments

    • SARACIE asta ofera primarii, parlamentarii acelor tineri care termina un liceu, facultate, care are neamuri , cunostinte sus puse e bine, cine nu ( sa fie slugi la taranii din Europa)si sa vina cu banii in Romania sa-i cheltuie asta le convine celor de la imparatie . Halal tara de 2 bani.

  1. Procedurile sunt foarte complicate la Bucuresti iar locatia investitorului strain se negociaza acolo. Unii prefecti,( presedinti de consiliu jud, primari) desfasoara un intens lobby paralel cu munca de punere a dispozitie a terenului, scutire de impozit local insa acestea sunt insuficiente. O forma superioara de atragere ar fi infiintarea unui Departament Managerial in cazul Primariilor cu functionari care cunosc limbile de circulatie: germna, rusa, engleza, franceza, chineza si birotica aferenta. Decamdata acel departament nu se poate infiinta, nu exista legislatie si Bucurestiului ii convine ca „el” sa faca repartitia ca si pana acum. Regiunea Banat de sine statatoare ar schimba radical lucrurile.

Adaugă comentariu