Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Campania de donare de sânge organizată de Spitalul Judeţean de Urgenţă, în parteneriat cu Primăria Reşiţa, s-a încheiat şi a fost un succes. Cele 100 de abonamente reduse cu 50 la sută, puse la bătaie de Primărie, s-au epuizat, donatorii primind adeverinţe de la Centrul de Transfuzie Sanguină Reşiţa prin care au putut achiziţiona abonamentele cu 125 de lei pentru toate cele trei zile la Festivalul CUSTOM, nu cu 250 lei, preţul întreg.

„S-au prezentat cei 100 de donatori care au solicitat adeverinţe pentru obţinerea abonamentelor la festivalul care se va desfăşura în perioada 5 – 7 iulie, în Poiana Golului, a spus directorul CTS Reşiţa, medicul Rodica Neaga. Cei care s-au prezentat să doneze au fost, în general, persoane cu vârste între 20 şi 50 de ani. Sunt binevenite aceste donări, în primul rând pentru că a mai crescut numărul de donatori, dar mai ales că acum e perioada concediilor“.

Cei care s-au prezentat pentru recoltări, au înţeles apelul făcut de SJU Reşiţa, gândindu-se că împuşcă doi iepuri deodată, adică fac o faptă bună, salvând vieţi cu sângele lor, dar beneficiază şi de o nesperată reducere pentru a se bucura de muzică live, de calitate, în mijlocul naturii, trupele care au confirmat participarea şi pe care cotidianul nostru le-a anunţat, nemairăzgândindu-se de pe o zi pe alta.

Alexandra Gorghiu

Adaugă comentariu