Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După CSM și CSȘ Reșița, i-a venit rândul și Clubului Sportiv Universitatea Reșița să-și prezinte topul celor mai buni sportivi pe anul 2018. Numărul 1 la CSU Reșița e mărșăluitorul Alin Știrbu, care și-a adjudecat anul acesta trei titluri naționale individuale în probele de marș, și tot atâtea medalii de aur cu echipa de seniori.

Locul doi consemnează egalitatea dintre jucătorul de volei pe plajă Lucian Bădiceanu și atletul Ionuț Betej, iar podiumul e completat de mărșăluitorul Narcis Mihăilă. Veteranul mărșăluitorilor reșițeni, Marius Cocioran, ocupă anul acesta locul patru în topul CSU Reșița. Următoarele patru poziții sunt ocupate tot de atleți. Pe cinci se află Cătălin Atănăsoaei, locul șase îi revine lui Ionuț Dogaru, iar poziția a șaptea e ocupată, de Lăcrămioara Căruceriu și Ionuț Pleșu. Pe locul opt se află Eduard Popa, volei pe plajă și atleta Daria Grigoroiu, iar poziția a noua consemnează cea de-a treia și ultima egalitate, între handbalistele Larisa Șerban și Simina Vezentan, cele mai eficiente jucătoare ofensive ale Universității Reșița. Clasamentul e încheiat de Horia Ianc, un tânăr atlet cu rezultate remarcabile la aruncarea greutății și la disc.

Performanțele sportivilor din top se datorează în mare măsură antrenorilor care s-au ocupat de pregătirea lor. Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu, Ștefan Nagy și Irinel Dumitru activează în cadrul secției de atletism, Dan Jitaru se ocupă de echipele de volei pe plajă, iar Cristian Busuioc e principalul de pe banca tehnică a echipei de handbal Universitatea Reșița.