Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Transal Urbis Caransebeș trage un semnal de alarmă în privința deșeurilor de materiale construcții aruncate ilegal pe domeniul public. Un astfel de caz s-a înregistrat zilele trecute pe strada Ștefan Jianu, la ieșirea spre centură, unde a apărut un astfel de deponeu necontrolat.

„Există o hotărâre de Consiliu Local care prevede că persoanele care execută lucrări de reparații, construcții și demolări sunt obligate să depoziteze materialele rezultate în locuri stabilite, în caz contrar amenzile fiind între 300 și 600 de lei”, a fost avertismentul directorului Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, care a adăugat că zona respectivă va fi curățată de deșeurile respective.

1 Comment

  1. Care ar fi locurile acelea asa de speciale. Cat este taxa. Care este firma care efectueaza un asemenea transport asigurat si care este tariful? In Belgia, functioanrii de la Consiliu merg cu informatia scrisa pe fluturas si inmanaeaza acolo unde se executa lucrari. Solutia exista trebuie doar copiata si pusa in practica si ataT.

Adaugă comentariu