Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Zăpada a scos la iveală denivelări şi zone în care dalele au început să se mişte şi să se rupă.Nici bine nu s-a încălzit vremea, că topirea zăpezii a început să genereze probleme. Şi nu neapărat pentru că ar fi dat naştere unui potop de inundaţii sau pentru că ar fi scos la iveală gropi numai bune de nenorocit autovehiculele! Ci pentru problema dalelor din centru a început să se acutizeze. Astfel, în zona din faţa Palatului Cultural, înspre podul de ansambluri sudate, mai multe dintre piesele care pavează Centrul civic au început să se mişte, nisipul de sub ele nemaifiind nivelat cum ar trebui. Fie s-au rupt, fie au ieşit din locul lor, încălecându-se unele peste altele, dând zonei un aspect neîngrijit.

Problema nu este deloc nouă pentru autorităţile reşiţene, de mai multe ori oamenii municipalităţii fiind implicaţi în activităţi de înlocuire a vechilor dale rupte cu altele noi. Mai mult, în zona unde acum a apărut problema, la fiecare ploaie, se adună apă şi se formează bălţi din cauza denivelărilor existente, care împiedică scurgerea apei spre canalele colectoare.

Antoniu Mocanu

2 Comments

  1. iulicafarafrica Reply

     cam aceeasi care au dat parcarile pe mana hotilor de la repark!
    PS:votati-l primar pe jegosul asta colorat,ca va repara centrul!mai baga cateva zeci de mii de € in buzunar,ca doar s-au invechit masinile beizadelelor colorate ale lui!

Adaugă comentariu