Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În urmă cu zece ani, cei mai buni automobiliști reșițeni, specializați pe „Viteză în Coastă” au fost reuniți sub titulatura Racing Team U.C.M. Reșița, în jurul liderului Lucien Hora.

Astfel, tradiția sportului cu motorul pe patru roți era continuată de o mână de oameni sufletiști, pasionați și valoroși, o parte dintre ei avându-l ca mentor pe legendarul în viață Werner Hirschvogel. Dovadă că, an de an, aceștia au fost protagoniștii curselor organizate pe toate traseele din țară, regăsindu-se de fiecare dată printre câștigători. În același timp, alături de ei au fost membrii Colegiului Județean de Arbitri Caraș-Severin, care, prin Aloisiu Schmelas și Marius Toma, au închegat o adevărată familie, cu rezultate benefice pentru automobilismul românesc.

Au fost zece ani cu succese greu de egalat, toți piloții urcând pe podiumul de premiere, la clase, grupe sau la general.

În timp, au apărut și unele schimbări, la nivel de reprezentare. Iar, în prezent au rămas Lucien Hora și Ovidiu Zaberca, la A.C.M. Sport Reșița, și Mircea Pădurean, legitimat la un club din Brașov, dar care merge pe cont propriu, și pentru onoarea Reșiței.

Drept urmare, cu felicitările merituoase pentru cei care au reprezentat județul Caraş-Severin, de-a lungul timpului, și revenind în actualitate, cei trei piloți așteaptă cu nerăbdare un nou start, cel al Campionatului Național de Viteză în Coastă 2014. Pentru că vor urca la Rânca, în zilele de 17 și 18 mai a.c., pentru a scrie o nouă pagină de istorie sportivă. Mult succes!

Adrian Roman