Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida dintre A.S. Armeniș și F.C.S. Bistra Glimboca a fost întreruptă în minutul 77 la scorul de 2-1, după ce centralul partidei a fost făcut K.O. de către un fotbalist al gazdelor.

„În minutul 77 al meciului, am dictat lovitură de pedeapsă pentru echipa oaspete, pentru F.C.S. Bistra Glimboca, iar în acel moment jucătorul cu numărul 20, Dragomir Ioan, m-a apucat cu ambele mâini de cap și m-a bruscat. De asemenea, mi-a cerut socoteală pentru lovitura de pedeapsă acordată. După ce coechipierii l-au îndepărtat de mine, conform regulamentului, i-am arătat cartonașul roșu, iar jucătorul respectiv s-a îndreptat către vestiar. Eu în acel moment mi-am scos carnețelul pentru a nota cartonașul roșu. Din cele relatate de colegii mei și de observatorii jocului, jucătorul respectiv s-a întors și a alergat spre mine de la o distanță aproximativ zece metri, lovindu-mă violent cu capul în față din alergare, lasându-mă inconștient pe teren aproximativ patru minute. După lovitura violentă din minutul 77, în urma durerilor puternice și a sângerării abundente, nu am mai putut continua jocul. Până în minutul 77 am acordat două lovituri de pedeapsă pentru echipa gazdă, pentru A.S. Foresta Armeniș și am eliminat și un jucător de la echipa oaspete”, a declarat arbitrul Claudiu Gogu.

Din păcate, acest incident nu este unul izolat. În urmă cu aproximativ un an, tot la un meci din Liga a IV-a, arbitrul Roberto Svatsinka a fost lovit în figură de un fotbalist. Să sperăm că asemenea episoade nu se vor mai repeta, iar comisiile de specialitate vor lua măsurile necesare pentru ca astfel de huligani să nu mai aibă acces vreodată pe vreun teren de fotbal.

Ștefan Moraru

3 Comments

  1. Sa speram ca,comisiile de disciplină,vor avea grija ca si arbitrii incompetenți…cum este acest individ sa fie sancționați.nu are nicio treaba cu arbitrajul!!! 😉

    • Să sperăm că amatorii și cârcotașii de speța ta o să învețe că sunt momente în care e mai bine să taci decât să aberezi din frustrare. Nu ești tu în măsură să lansezi asemenea atacuri, mai ales că momentul este cât se poate de nepotrivit, în loc să condamni gestul, lansezi aberații, trist.

    • Probabil ești o persoană ce nu are niciun fel de habar cu privire la acest fenomen,dacă te dai așa de rotund,de ce nu te duci tu să arbitrezi asemenea specimene?

Adaugă comentariu