Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Este vară, este vacanţă, este anotimpul în care trebuie să îţi arăţi feminitatea. Orice femeie îşi poate face timp pentru ea, la orice vârstă, pentru ca aspectul ei să fie frumos, iar formele armonioase. Nu vârsta şi nici genetica nu ne încurcă substanţial, ci lipsa de motivaţie, de iubire de sine şi, binenţeles, de… timp. Un timp pe care îl avem doar dacă vrem să îl avem. Iar Sculptorul, aparatul minune aflat în dotarea Salonului Diva B & G din Caransebeş şi a cărui eficienţă a fost demonstrată din plin, cere timp. Timp pentru tine şi frumuseţea ta, timp pentru ca tu să arăţi cât eşti de frumoasă!

Mulţumirea clientelor este reală, iar aparatul-minune, unic în Vestul ţării, şi-a demonstrat din plin eficacitatea. Datorită tehnologiilor sale avansate, echipamentul conferă rezultate remarcabile în tratamentele corporale de la prima şedinţă. Sunt doamne care vin la şedinţe pentru Sculptor din Statele Unite sau din diverse ţări europene, pentru simplul fapt că se merită.

„SCULPTOR este un echipament de ultima generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. SCULPTOR are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență, cele două aplicaţii aducându-i premiul pentru cel mai bun echipament estetic al anului 2018“, ne-a spus şefa Salonului Diva B & G, Geta Stan.

SCULPTOR este soluţia ideală pentru rezolvarea problemelor de estetică facială şi corporală. Încearcă, fă primul pas şi sună la 0724850733! Dacă TU crezi în frumuseţea ta, atunci crede în NOI!

Adaugă comentariu