Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luni, 16 februarie, este ultima zi în care Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură mai primeşte cererile de plată pentru Măsura 215 – „Plăţi privind bunăstarea porcinelor“, sesiunea II, anul III de angajament.

Cererea de plată poate fi completată pe format de hârtie sau online de către beneficiar, individual prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. După completarea online, cererea se tipăreşte şi, la fel ca şi în cazul celei completat de mână, se depune la centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, pe a cărui rază teritorială se află sediul social sau pe raza teritorială unde ferma are capacitatea de producţie cea mai mare.

Eventualele greşeli care se fac la completare se corectează de către beneficiar prin tăiere cu o linie orizontală, iar informaţia corectă va fi înscrisă alături, confirmând corecţia efectuată prin semnarea şi datarea acesteia de către beneficiar. Dovada depunerii cererii de plată o reprezintă bonul de mână care conţine următoarele date: centrul judeţean, numărul cererii din registrul special, data şi ora înregistrării, numele lizibil şi semnătura funcţionarului.