Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cei 20 de ani de activitate în sprijinul dezvoltării regionale au fost sărbătoriţi marţi, în sala de festivităţi a Consiliului Judeţean.

Deşi evenimentul central a avut loc la Timişoara, directorul ADR Vest, Sorin Maxim, a ţinut să mulţumească personal tuturor colaboratorilor din cele patru judeţe, respectiv Arad, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş, continuând seria evenimentelor aniversare în fiecare judeţ.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, a mulţumit antecesorilor săi pentru proiectele finanţate prin ADR Vest, primăriilor şi echipei care a realizat proiectele. „Avem în implementare proiecte privind modernizarea DJ 581, Secășeni – Grădinari și eficientizarea energetică a Staționarelor 2 și 3 ale Spitalului Județean de Urgență Reșița. Modernizarea altor 5 drumuri județene, reabilitarea Staționarului 1, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe se află în evaluare împreună cu alte două proiecte prin care urmărim îmbunătățirea intervențiilor în situații de urgență. Tot în evaluare este și proiectul de eficientizare energetică a Muzeului Banatului Montan din Reșița. Felicit conducerea Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest pentru activitatea desfășurată în toți acești ani și mulțumesc, cu această ocazie, echipei din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, care gestionează proiectele cu finanțare europeană, pentru efortul susținut”.

Momentul aniversar a fost marcat la Reşiţa şi prin semnarea împreună cu pr. paroh Ionel Ferciug a unui nou contract pentru reabilitarea bisericii „Sf. Nicolae“ din Bocşa, prin Regio-POR 2014 – 2020.

Adaugă comentariu