Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Acţiunea pentru gări „curate“, derulată miercuri de oamenii legii, în 13 gări cărăşene, s-a lăsat cu 30 de amenzi.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de la Transporturi au derulat, la nivel naţional, o acţiune de amploare în zona staţiilor CFR. Timp de patru ore, 1.400 de poliţişti de la Transporturi, Rutieră şi Ordine Publică au acţionat în zona a 324 de staţii de cale ferată.

„Începând cu ora 6.00, la nivelul județului Caraș-Severin, 23 de polițiști de la Serviciul Poliției de Transporturi și Serviciul Rutier au acționat în echipe mixte, cu 11 autospeciale de poliție, în principalele stații CFR din Caransebeș, Băile Herculane, Reșița, Oțelu Roșu, Oravița și în celelalte stații și halte CFR. S-a avut în vedere depistarea călătorilor frauduloși, a persoanelor fără adăpost, prevenirea furturilor, a actelor de cerșetorie și comerț ambulant, descurajarea oricăror fapte ilegale și prevenirea și combaterea actelor de indisciplină în trafic în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și a gărilor“, ne informează Poliţia judeţului.

În cele patru ore au fost aplicate peste 30 de sancțiuni contravenționale, amenzile totalizând aproximativ 8.000 de lei. Au fost legitimate 85 de persoane, au fost oprite în trafic pentru control aproape 60 de autovehicule, fiind reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

A.M.

Adaugă comentariu