Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aşa i-au numit cei de la Guerrilla Motors pe copiii din Centrul Tabita, care văd viitorul cu ochi buni. Vineri, asociaţia reşiţeană Guerrilla Motors a organizat o acţiune de donare de sânge, un marş caritabil şi o întâlnire cu copiii de la acest centru din Bocşa, cărora le-au dus daruri cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, evenimentul a fost, potrivit organizatorilor, „un succes, bonurile primite de la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reşiţa şi ajutorul unor prieteni fiind suficiente pentru a putea aduce bucurie copiilor, care ne-au aşteptat cu sufletul la gură, plini de entuziasm, spune Alexandru Cheţan, vicepreşedintele organizaţiei. Ajunşi la Centru, le-am împărţit cadourile şi am socializat cu ei. (…) Am rămas plăcut surprinşi de tăria şi speranţa cu care aceşti tineri văd viitorul, ceea ce e aproape un paradox, dar şi un motiv în plus să le fim alături. Ne-au povestit despre activităţile lor zilnice şi atribuţiile fiecăruia în Centru, ne-au prezentat grădina de legume pe care o îngrijesc şi părculeţul cu flori, sadite chiar de mana lor. Personal, şi în numele asociaţiei, îi declar «Ambasadori ai Speranţei şi bunei dispoziţii“.

Reprezentanţii Guerrilla Motors au ţinut să mulţumească şi cms-şef Decebal Davidoiu, şeful Poliţiei rutiere cărăşene, mass-media şi prietenilor implicaţi, pentru sprijinul acordat.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu