Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Antrenorul formației FC Caransebeș, Alin Artimon, a susținut o conferință de presă.

Flancat de cei trei căpitani ai echipei – Gheorghe Goşa, liderul vechii gărzi, Ciprian Dinu, reprezentantul noilor sosiţi la echipă, şi Andrei Artean, căpitanul jucătorilor sub 21 de ani –, antrenorul principal al formaţiei FC Caransebeş, Alin Artimon, a susţinut joi, 5 martie, o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre meciul de sâmbătă, din etapa a XVIII-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, în care gugulanii vor juca, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, în compania celor de la Şoimii Pâncota.

Suntem înaintea unui joc important, a unui start pe care ni-l dorim reuşit şi care să convingă pe toată lumea că am folosit util perioada pregătirilor, demonstrând asta prin calitatea jocului şi prin rezultatul pe care trebuie să-l obţinem sâmbătă. Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă rănită, care a pierdut o partidă acasă şi care cu siguranţă nu va presta la acelaşi nivel la care a făcut-o în etapa trecută. Vom găsi o echipă agresivă, care îşi va vinde scump pielea şi care îşi va propune să ia puncte de la Caransebeş. Va arăta total diferit faţă de cea din meciul trecut, pe care l-am văzut-o şi eu, şi care va fi schimbată ca sistem. Am încredere mare în jucătorii mei, ştiu cât am muncit, ştiu cât de tare îşi doresc să obţină puncte şi să-şi realizeze obiectivele. Toţi cei care vor fi sâmbătă în teren, primul unsprezece şi cele trei schimbări, pot să realizeze obiectivul împreună cu ceilalţi componenţi ai lotului”, a spus Alin Artimon.

La rândul său, „veteranul” Gheorghe Goşa a declarat: „Cu siguranţă suntem deja o echipă şi vom încerca să arătăm asta sâmbătă, prin câştigarea celor trei puncte”.