Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Unul dintre foștii mari handbaliști ai României, Alexandru Dedu, s-a aflat vineri, 8 februarie a.c., la Reșița, într-o scurtă vizită de lucru. În calitatea de președinte al Ligii Profesioniste de Handbal, și de vicepreședinte al Federației Române de Handbal, s-a întâlnit cu președintele Consiliul Județean, Sorin Frunzăverde, cu prof. Aihan Omer, antrenorul echipei CS Caraș-Severin, și cu Gheorghe Năsturel, președintele Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin.

„Am discutat aspecte legate de afilierea clubului din Caraș-Severin la Liga Profesionistă de Handbal, și alte aspecte legate de handbalul românesc. Vreau să vă spun că întâlnirile au fost calde, așa după cum mă așteptam, de altfel. Sunt pentru prima dată la Reșița, dar mă știam că voi reîntâlni oameni de sport, pe care i-am cunoscut de-alungul timpului“.

Alexandru Dedu a fost component al echipei naționale a României, cu peste 230 de meciuri la activ, timp de patru ani a evoluat la C.H. Barcelona, cucerind trei cupe ale Campionilor Europeni, o supercupă a Europei, și patru titluri naționale cu Porto, în Portugalia. Într-o ediție viitoare a cotidianului Jurnal de Caraș-Severin vom reveni cu un interviu acordat în exclusivitate.

Adaugă comentariu