Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O parte dintre componenţii echipei de handbal CS Caraş-Severin au parcurs deja o săptămână de antrenamente, după prima întâlnire cu antrenorul Aihan Omer, de luni, 1 iulie a.c.

Graba tehnicianului s-a datorat faptului că îşi doreşte un stagiu mai lung de pregătire, având în vedere faptul că în cadrul lotului au loc serioase transformări, cu patru plecări certe şi două sub semnul întrebării. Iar în locul celor plecaţi, pe lângă achiziţionarea coordonatorului Emilian Turcu, de la Universitatea Transilvania Cluj-Napoca, se caută soluţii pentru transferul a cel puţin doi jucători, un pivot şi un inter stânga.

Deocamdată, prof. Aihan Omer mai contează pe Cristian Ionescu, Emilian Marocico, Andi Sămânţă, Mihai Rohozneanu, Florin Cuciula, Ilie Vaidasigan, Marius Grozăvescu, Ioan Stan, Sebastian Pârvan, Tudor Marta, Nicuşor Negru şi Demis Grigoraş.

Despre program, despre plecările unor jucători, dar şi despre unele necesare achiziţii, Aihan Omer a declarat: „Am început mai devreme deoarece pauza precompetiţională a fost foarte mare, o lună şi zece zile. şi, de aceea, cred că suntem prima echipă din Liga Naţională care începe pregătirea. După cum aţi observat, lotul nu este complet. Dar, şi cu ei lotul este restrâns, însă ambiţios, aş putea spune. Noi, ne dorim, în această perioadă, să mai transferăm încă un inter stânga şi un pivot. Aici sunt problemele noastre ca şi efectiv. După care vom încheia acest capitol şi vom continua o altă etapă a pregătirilor, antrenamente în sală, un cantonament şi jocuri de verificare. După cum aţi constatat, au plecat Irimescu, Tucanu, Florin Ciubotariu, Iulian Andrei, Tiberiu Popovici şi Alexandru Vulpe. În ceea ce îi priveşte pe Rică Pârâianu şi Adrian Petrea, din discuţiile purtate cu ei am reţinut că vor să se mai gândească. Dar eu cred că vor rămâne la echipă, fiindcă mai avem nevoie de ei. Am parcurs deja şapte zile de pregătire, cu şedinţe de reacomodare la efort, pregătire fizică şi forţă. Sunt mulţumit de modul în care au răspuns băieţii. Le-am explicat şi au înţeles că şansa noastră este suplinim lipsa de experienţă a unora dintre ei cu o pregătire fizică foarte bună”.

Adaugă comentariu