Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Din această săptămână începe cursa, în avans, din cauza anului electoral 2014.

Din această săptămână, Organizaţia Femeilor Social-Democrate din Caraş-Severin dă startul alegerilor în toate localităţile judeţului.

„Deşi conducerile organizaţiilor locale şi cea judeţeană au fost alese până în 2014, începând din această săptămână vor avea loc alegeri, pentru că anul viitor va fi unul aglomerat din punct de vedere electoral, când vor avea loc scrutinul europarlamentar şi cel prezidenţial. Prin urmare, ne vom împărţi pe zone, astfel încât să acoperim întregul judeţ”, a afirmat Tudoriţa Nicula, preşedintele organizaţiei.

O problemă mai deosebită se întâlneşte la sate, unde populaţia tânără este din ce în ce mai puţină. De asemenea, femeile din mediul rural se implică cu greu în politică. „Avem organizaţii de femei în fiecare localitate, însă ne dorim întărirea acestora. Cu cât suntem mai multe, cu atât suntem mai puternice, iar vocea noastră va fi ascultată”, a mai spus Tudoriţa Nicula.

Liderul Organizaţiei Femeilor Social-Democrate a precizat că mai multe membre ale acestei formaţiuni politice vor fi prezente, în perioada 23 – 25 august, la Tabăra politică de vară, ce se va desfăşura la Mamaia.

Adaugă comentariu