Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este numele spectacolului umanitar pus la cale de municipalitatea reşiţeană pentru a-i ajuta pe sârbii afectaţi de inundaţii.

Spectacolul umanitar „Ajută Serbia!“, organizat de Primăria municipiului Reşiţa în parteneriat cu Uniunea Sârbilor din România, va fi pus în scenă sub cupola Cinematografului Dacia, marţi, 17 iunie, de la ora 19.00. Evenimentul face parte dintr-o serie mai amplă de acţiuni umanitare, demarate de Uniunea Sârbilor din România în mai multe oraşe din ţară pentru ajutorarea comunităţilor afectate de inundaţiile produse în Republica Serbia, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Din programul artistic amintim soliştii vocali: Nicu Novac, Petrică Miulescu-Irimică, Camelia Bojin Ceocu, Lorena Pela şi Fraţii Miloş, Pera Todorovici şi Iasmina Feniaţ. Totodată, vor evolua formaţiile de dansuri populare: Ansamblul „Bârzava“ al Primăriei Municipiului Reşiţa, Tamburaşii „Temisvarski Spomenari“ şi Ansamblul „Soko“ din Socol.

Intrarea la spectacol este de 10 lei, încasările obţinute din vânzarea biletelor urmând să fie donate comunităţilor afectate de inundaţii, din Republica Serbia. Biletele pot fi achiziţionate de la Restaurantul Sanela, din cartierul Lunca Bârzavei, de pe Bulevardul Republicii nr. 23 (număr de telefon 0255/230.243).

Adaugă comentariu