Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Printre oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin prezenţi la acţiunea de selecţie U19 organizată recent la Anina prin implicarea prof. Marian Mesinsch, s-a aflat şi prof. Viorel Lolea, preşedintele forului judeţean de fotbal.

Pe lângă obligaţia funcţiei pe care o deţine, se ştie preocuparea sa pentru descoperirea şi creşterea tinerelor talente, cu mult înainte de a ajunge la şefia AJF. În acest context şi în această calitate, el luptă pentru a le asigura viitorilor fotbalişti condiţii cât mai bune de pregătire. Iar eforturile sale şi ale colaboratorilor săi au dat noi roade. Astfel, AJF Caraş-Severin şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin au câştigat un proiect pentru constituirea selecţionatei U14, la care se adaugă şi materializarea celui de-al doilea la nivel de fotbal feminin.

„Am câştigat un proiect pentru U14, ceea ce înseamnă, printre altele, cantonamente, meciuri de pregătire, echipament sportiv, inclusiv treninguri şi mingi, ne-a precizat prof. Viorel Lolea. Apoi, ne bucură faptul că am ocupat locul cinci din 42 de judeţe cu un proiect la fotbalul feminin. Iar ca premiu am primit un cantonament gratuit la Costineşti de şapte zile, începând cu data de 22 iunie, pentru şapte jucătoare şi un însoţitor“.

2 Comments

  1. De cand Viorel Lolea, acest individ care se balbaie cand vorbeste, care abia trecea clasa cand era elev de liceu, a ajuns profesor? La fel si celalalt, Mesinschi, despre care umbla vorba ca ar fi pe invers. Si de ce nu va semnati cand scrieti un articol? Va e rusine de ineptiile pe care le scrieti? De ce nu scrieti cum a ajuns Lolea presedinte AJF prin impunere politica? Va e frica? Succes la pupat dosuri!

  2. Pt andreea! Dacă nu îți place de oamenii care se implică în sport și care fac ceva, altcineva decât politică, atunci nu te mai uita peste aceste articole! Cauta-ți altă preocupare!!!!

Adaugă comentariu