Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal CS Caraș-Severin va susține sâmbătă, 1 martie, un nou meci pe teren propriu. Partida cu Minaur Baia Mare contează pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale de handbal masculin și va avea loc la Sala Polivalentă din Reșița, de la ora 11.00.

Cu acest prilej, doamnele, domnișoarele și copiii până la 14 ani vor avea intrare liberă, după cum a ținut să precizeze antrenorul formației cărășene, Aihan Omer. CS Caraș-Severin reapare în fața publicului local pentru un nou meci de care pe care, miza fiind o poziție cât mai bună în clasament, în perspectiva play-out-ului. „O victorie cu Minaur ne poate ajuta să jucăm două meciuri acasă și doar unul în deplasare, ceea ce ne-ar aduce o șansă în plus de a rămâne în Liga Națională, a spus Aihan Omer. De aceea, acest meci este foarte important, are o miză mare atât pentru noi, cât și pentru Minaur. Presiunea este mare pe echipa noastră, deoarece jucăm acasă. Îmi doresc foarte mult ca la ora jocului toți jucătorii să fie apți din punct de vedere fizic, să nu avem accidentați și să avem sala plină. Este un meci de locul 9 și sunt sigur că Sala Polivalentă va fi plină, deoarece publicul este momentan singurul sprijin pentru această echipă și credem foarte mult în cei care vin la sală.”

Pentru acest meci, antrenorul Aihan Omer nu va putea miza pe juniorii II de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița, care tot în weekend au turneu la Lugoj, în Campionatul Național de Handbal rezervat categoriei lor de vârstă, competiție în care tinerii sportivi pregătiți de prof. Lucia Moruț sunt neînvinși în acest sezon. CS Caraș-Severin abordează meciul de pe locul 9, cu 16 puncte, în timp ce Minaur se află pe locul 8, cu 18 puncte. În tur, s-au impus băimărenii, cu 24-23.

Partida CS Caraș-SeverinMinaur Baia Mare va avea loc sâmbătă, 1 martie, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reșița, și va fi arbitrată de Gabriel Badiu și Ioan Barbu, ambii din Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu