Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Edilul oraşului Moldova Nouă spune că a votat oamenii cei mai buni şi i-a îndemnat şi pe politicieni să depăşească disciplina de partid.

Primarul oraşului din Clisura Dunării n-a ezitat să posteze pe pagina sa de Facebook momentul în care, aşa cum a precizat, şi-a îndeplinit, ca de fiecare dată, datoria de cetăţean, şi a votat: „Am votat cu încredere oamenii cei mai buni, candidați care ne vor ajuta să obținem finanţări europene şi să aducă Europa modernă şi civilizată în România, candidați cu o gândire liberă, care au demonstrat că sunt buni profesioniști. Am votat DA la ambele întrebări de la Referendum pentru Justiție şi sunt bucuros să văd că românii înțeleg că avem nevoie de o ţară lipsită de oameni corupți. Vă îndemn să mergeți să votați pentru alegerile unui nou Parlament European. Vă îndemn să depășiți disciplina de partid, să vă gândiți la viitorul copiilor noștri şi să votați DA la Referendumul pentru Justiție”.

Torma a adăugat că Referendumul este pentru România şi pentru români şi că puterea de a fi stăpâni pe decizia noastră stă în noi.

Adaugă comentariu