Caraş-Severin, Romania

Cifrele de şcolarizare pentru instituţiile de învăţământ sunt: 250 de locuri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ Bucureşti; 650 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ Câmpina; 150 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan“ Cluj-Napoca; 18 locuri la Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare, specializarea calculatoare şi tehnologia informaţiei şi un loc Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu, specializarea finanţe-contabilitate.

În şcolile de agenţi de poliţie ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, concursul de admitere se desfăşoară în următoarele etape: Etapa I, eliminatorie, se desfăşoară la sediul instituţiei de învăţământ, în perioada 22–27 august 2011 şi cuprinde examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice. Etapa a II-a – proba de verificare a cunoştinţelor se desfăşoară în data de 29 august 2011.

Testarea psihologică se efectuează la nivelul IPJ Caraş-Severin. Termenele de înscriere sunt până la data de 3 iunie 2011 pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ şi până la data de 1 iulie pentru şcolile postliceale de agenţi. Cererile de participare la concurs vor fi adresate Serviciului resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu