Caraş-Severin, Romania

Invață oricând, oriunde, oricum, în ritmul tău propriu! – deviza învățământului la distanță din cadrul Universității „Politehnica” din Timișoara care organizează admiterea la specializările Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații (4 ani) – Informatică (3 ani) – ID, in perioada 15-27 iulie 2013 si 4-11 Septembrie 2013 pe baza de depunere de dosare. Informaţii pe pagina http://elearning.upt.ro.

Numărul total de poziţii disponibile pentru acest an este de 50 de locuri cu taxă pentru fiecare facultate. Inscrierea candidaților la admitere se poate realiza și ONLINE in timpul perioadei iulie-septembrie 2013! Programele de studiu sunt acreditate de către ARACIS și conferă aceeași diplomă ca și in cazul studiilor la forma de invățământ cu frecvență. Programele academice sunt dezvoltate în parteneriat cu Facultatea de Automatică şi Calculatoare, respectiv cu Facultatea de Electronică si Telecomunicații.

Specializări noi in UPT

Începând cu Septembrie 2013, în cadrul Universității „Politehnica” din Timișoara se vor demara noi specializări în regim ID: Tehnologii, sisteme și aplicații pentru eActivități – eSTART: e-Afaceri, e-Guvernare, e-Media, e-Sănătate (studii postuniversitare, învățământ la distanță – 2 ani); Comunicare și Relații Publice (învățământ la distanță, licență – 3 ani de studiu); Tehnologia Construcțiilor de Mașini (învățământ cu frecvență redusă) – (licență – ingineri – 4 ani de studiu) în colaborare cu Facultatea de Mecanică. Aceste specializări se află in process de acreditare ARACIS.

Înveți în timp ce muncești, prin intermediul Centrului de e-Learning al Universității „Politehnica” din Timișoara !

Înscrierea se desfăşoară în clădirea ELECTRO (Bdul. Vasile Pârvan, Nr. 2, Timişoara) sau online.

Contact

Centrul de e-Learning

Bul. Vasile Parvan, No. 2 – sala B225

Timişoara

elearning.upt.ro
tel: 0256 403326

E-mail: elearning@cm.upt.ro