Caraş-Severin, Romania

ARMENIŞ. – În după-amiaza de marţi, 26 februarie a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs în afara localităţii Armeniş în care au fost implicate două ansambluri de vehicule.

Unul dintre şoferi, Marius D., de 42 ani, venea din direcţia Caransebeş spre Orşova; pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a lovit lateral un alt tir, condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 35 ani. În urma accidentului Marius D. a decedat, iar pasagerul său şi şoferul bulgar au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş.

Conducătorul auto bulgar a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă.

2 Comments

  1. am si eu o singura intrebare, cui i s-a intocmit dosarul penal pt ca autorul accidentului Dumnezeu sa-l ierte a decedat..Condoleante familiei!

  2. ACEEASI INTREBARE O PUN SI EU!!! FRATILOR PE NUMELE CUI ATI INTOCMIT DOSAR DE CERCETARE PENALA SI UCIDERE DIN CULPA!!! CERCETATI MORTUL PENTRU UCIDEREA LUI!!!DOAMNE, ASTA DOAR UN ROMANIA SE POATE INTAMPLA!!!!SAU REPORTERUL NU E BINE INFORMA!!!POATE NE LUMINATI…ca citeste o lume intreaga aberatiile noastre!!!!!

Adaugă comentariu