Caraş-Severin, Romania

BĂUŢAR – În dimineaţa de miercuri, 6 noiembrie, pe DN 68, pe raza localităţii Băuţar, a avut loc un grav accident în urma căruia o persoană a decedat.

„În timp ce un bărbat în vârstă de 36 de ani din Harghita conducea un autotren (ce transporta buşteni), se pare că, din cauza unei defecţiuni tehnice, s-a rupt puntea din faţă, iar semiremorca a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară. Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 28 de ani, a decedat, iar pasagerul său, în vârstă de 35 ani, a fost grav rănit“, a precizat agentul principal Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

Şoferul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. DN 68 a fost blocat aproximativ o oră.

4 Comments

  1. DE ce trebuie cei din Hargita sa care lemnele de la noi din judet? Ne poate da explicatii d-nul presedinte al consiliului judetean ?Sau lemnele(bustenii taiati in nestiredin padurile judetului)sunt ai…………. Ce facem distrugem si padurile de aici ?Sau ne autodistrug ticalosii fara scrupule?? De ce politia nu opreste fiecare astfel de autotren mai ales cele care trec dinspre Anina si Valiug noaptea pe la ora 01. A murit un om nevinovat pentru halosenia altora.De fapt mafia lemnului nu are limite.Autotrenuri fara ITP fara liciente soferi cu catg.B fara atestate,fara asigurari etc. Trec doar cu telefonul daca este control suna pe…………

    • am vz in seara zilei de 05.11., in fata garii din c-sebes, in cel mult, 15 minute, vreo 10 TIR-uri, incarcate cu busteni, care mergeau spre lugoj. oare cand se va opri acest jaf?

  2. Defriseaza fara scrupule poate se gandesc sa nu mai avem TEPE ca tare ar trebui trasi in ele.Ar trebui sa formam patrule civile din oameni obisnuiti onesti sa nu mai jefuiasca TICALOSII………

  3. Daca se termina cu padurile??? Unde sunt frunzele. Din verzi vor deveni uscate. Si or sa dispara.

Adaugă comentariu