Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Circulaţia rutieră în zona Universităţii „Eftimie Murgu“ s-a desfăşurat cu dificultate joi, în jurul orei prânzului, din cauza unui accident produs la intersecţia dintre Bd. Revoluţia din Decembrie 1918 cu strada Fântânilor (fostul pod IGOR).

Şoferul în vârstă de 35 de ani al unui autoturism nu a acordat prioritate unei maşini care venea dinspre Centrul Civic, a intrat în coliziune cu aceasta şi a proiectat-o într-un alt autoturism parcat. Din fericire, nu au existat victime.

7 Comments

 1. Nesimtitul cu Duster a plecat din fata mea.
  La iesirea de pe pod este obligatoriu LA DREAPTA.
  Nesimtitul a vrut sa o ia inainte, a accelerat, si era sa nenoroceasca viata celui din opel. Noroc ca ala nu avea viteza mare.

  Politia ar trebui sa mai stea pe acolo. Foarte multi ignora semnul de obligatoriu la dreapta.

  • Pai tufe pe acolo nu sunt (pentru politisti)…desi poate o camera de filmat ar fi o investitie buna, ar fi amortizata din prima zi!!!!

  • Sau poate ar trebui închis de tot drumul acela care duce înainte. Dacă altfel nu se poate
   (a se citi nu se vrea)…

 2. Da ,Politia este obligata sa stea , fiindca este nevoie, 368 zile (!!) pe an (adica si 30 ,31 feb) si isi face planul la amenzi pe 5 ani. Nu trebuie sa mai astepte sa mai moara o alta fiinta!!Sunt conducator auto si vad ZILNIC cum NU se respecta semnul de catre ,asa zisii smecheri,( de fapt PROSTI) soferi.

 3. Politia este vinovata pentru ca face datoria. Este plina Resita de soferi care parcheaza unde apuca, vorbesc la telefon la volan si nu respecta nici un semn de circulatie, iar Politia se face ca nu vede nimic. La podul IGOR Politia ar trebuie sa posteze masini ascunse cu camera si sa-i ia ca din oala pe toti porcii care merg drept acolo.

Adaugă comentariu