Caraş-Severin, Romania

Ilie Petcu, în vârstă de 50 de ani, angajat al UCM Reşiţa, s-a electrocutat în timp ce încerca să înlocuiască nişte izolatori defecţi. Incidentul a avut loc la ora 9.20 iar, o oră mai târziu bărbatul a decedat la spital, cu toate că medicii l-au resuscitat minute bune.

„Am fost solicitaţi la 112 de un angajat al UCM Reşiţa, dar când ambulanţa a ajuns la poarta societăţii, echipajul nostru a fost informat că persoana pentru care se făcuse solicitarea a fost transportată la spitalul judeţean cu ambulanţa UCMR-ului“, ne-a declarat dr. Marius Cotârlă, director medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Ilie Petcu lucra ca electrician la Secţia Maşini Electrice 1 – de pe Platforma „ABC“ a UCM Reşiţa – de aproape trei ani şi avea o vechime în câmpul muncii de 28 de ani. În urma sa au rămas acasă doi copii.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraş-Severin şi cei ai procuraturii au demarat o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Caraş-Severin, Eugenia Mihăescu.

Roxana Nafiru

Adaugă comentariu