Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA VECHE – Poliţiştii de frontieră au depistat o femeie care transporta 1.300 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 8.080 de lei, în două genţi de voiaj pe o stradă din localitatea Moldova Veche.

În data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Moldova Veche au depistat o persoană de sex feminin care se deplasa pe o stradă din localitatea amintită, având asupra sa două genţi de voiaj. S-a trecut la legitimarea persoanei în cauză, ocazie cu care femeia a fost identificată ca fiind Camelia C., de 44 ani, cu domiciliul în Moldova Veche.

Apoi, patrula poliţiei de frontieră a condus-o la sediul sectorului pentru continuarea verificărilor. În urma acestora, la controlul bagajelor pe care le transporta Camelia C., au fost descoperite cele 1.300 de pachete de ţigări de diverse mărci, pentru care nu avea documente de provenienţă. Valoarea acestora se ridică la aproximativ 8.000 de lei.

Drept urmare, femeii i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. Ţigările au fost ridicate şi reţinute la IJPF Caraş-Severin până la finalizarea cercetărilor.

Flavius Rotariu